Olen

sisustusarkkitehti ja muotoilija. Tähän vapaamuotoiseen portfolioon poimin muutaman otoksen projekteistani.

Teen tilasuunnittelua ja kalustemuotoilua koteihin ja yritystiloihin. Olen valmistunut sisustusarkkitehtuurin ja kalustemuotoilun puolelta. Opinnot jatkuvat ja tarkoitus on valmistua 2017 Design Making (master of culture and arts) koulutusohjelmassa. Pohjalta löytyy myös sisustusartesaanin tutkinto.

”Tilan kokemus tulee kokonaisvaltaisesti toimivasta kokonaisuudesta. Tilasuunnittelu syntyy pienistä palasista, joilla kootaan tilan sielu ja rytmi”

 

Suhtaudun alaani ja työhöni kunnianhimoisesti toimivuutta ja tarkoituksenmukaisuutta unohtamatta. Suunnittelutyö aloitetaan yhdessä asiakkaan kanssa asetetuista aikatauluista, tavoitteista ja budjetista. Sisustuksessa on tärkeää löytää kunkin kohteen persoonallisuus, joka syntyy asiakkaan toiveista ja kerroksellisuudesta.

Työkokemukseni on karttunut vuosien varrella. Olen luova toimija ja mielelläni kokeilen – itseäni haastaen uutta. Uuden ja vanhan yhdistäminen on osa omaa suunnittelufilosofiaani. Toisinaan innovaatio syntyy kuitenkin pelkästään uuden luomisen kautta. Näin saan luotua asiakkaalleni yksilöllisyyttä, iloa ja arjen sujuvuutta.

Kalustemuotoilussa  inspiroi suomalainen luonto, puu ja puumateriaalin monet mahdollisuudet,  ekologisuutta ja ympäristöystävällisyyttä unohtamatta.

”OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ JA TEHDÄÄN TILASTANNE KAUNIS, TOIMIVA JA TARPEEN MUKAINEN”

Sirkka-Liisa Hietaniemi | sisustusarkkitehti SIO

Housekoti@outlook.com