Olen

sisustusarkkitehti ja muotoilija. Teen tilasuunnittelua sekä kalustemuotoilua koteihin ja yritystiloihin. Olen valmistunut sisustusarkkitehtuurin ja kalustemuotoilun puolelta. Opinnot jatkuvat Design Making (master of culture and arts) koulutusohjelmassa. Pohjalta löytyy myös sisustusartesaanin tutkinto.

”Tilan kokemus tulee kokonaisvaltaisesti toimivasta kokonaisuudesta. Tilasuunnittelu syntyy pienistä palasista, joilla kootaan tilan sielu ja rytmi”

 

Suunnittelutyö aloitetaan yhdessä asiakkaan kanssa asetetuista  tavoitteista, aikatauluista ja budjetista.  On tärkeää löytää kunkin kohteen persoonallisuus. Tilan luonne rakentuu käyttäjistä/asukkaista, toiveista sekä kerroksellisuudesta.

Työkokemukseni on karttunut vuosien varrella. Olen toiminut alalla yli kymmenen vuoden ajan. Olen luova toimija ja mielelläni kokeilen – itseäni haastaen uutta. Uuden ja vanhan yhdistäminen on osa omaa suunnittelufilosofiaani. Toisinaan innovaatio syntyy kuitenkin pelkästään uuden luomisen kautta. Näin saan luotua yksilöllisyyttä, iloa ja arjen sujuvuutta. Suhtaudun työhöni kunnianhimoisesti toimivuutta ja tarkoituksenmukaisuutta unohtamatta.

Kalustemuotoilussa  inspiroi suomalainen luonto, puu ja puumateriaalin monet mahdollisuudet. Ekologinen ja ympäristöystävällinen sisustusarkkitehtuuri on kestävää suunnittelua.

”OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ JA TEHDÄÄN TILASTANNE KAUNIS, TOIMIVA JA TARPEEN MUKAINEN”

Sirkka-Liisa Hietaniemi | sisustusarkkitehti SIO

 

Housekoti@outlook.com